Porsche Boxster S 3.4i 310pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Porsche Boxster S 3.4i 310pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 310pk 337pk +8.7%
Koppel 360nm 380nm +5.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Porsche Boxster S 3.4i 310pk kan doen:

De standaard software in de Porsche Boxster S 3.4i 310pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Porsche Boxster tunen. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Sneller optrekken
 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat dat precies, chippen van een Porsche Boxster S 3.4i 310pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Porsche Boxster S 3.4i 310pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Porsche Boxster S 3.4i 310pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Porsche Boxster S 3.4i 310pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Boxster S 3.4i 310pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Porsche Boxster S 3.4i 310pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Porsche Boxster S 3.4i 310pk
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • De beste Porsche Boxsterchiptuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Porsche Boxster S 3.4i 310pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Ontdek wat auto chippen voor uw Porsche Boxster S 3.4i 310pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Porsche Boxster S 3.4i 310pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Boxster S 3.4i 310pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Porsche Boxster S 3.4i 310pk aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Porsche Boxster S 3.4i 310pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Porsche Boxster S 3.4i 310pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze methode van Porsche Boxster S 3.4i 310pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Porsche Boxster S 3.4i 310pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Porsche Boxster S 3.4i 310pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Porsche Boxster S 3.4i 310pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Porsche Boxster S 3.4i 310pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Porsche Boxster S 3.4i 310pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu Iveco
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Porsche al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche doen.