Porsche Panamera 3.0T 330pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche panamera 3.0t 330pk

Stage 1 Porsche Panamera 3.0T 330pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 330pk 400pk +21.2%
Koppel 450nm 680nm +51.1%
 • Tuning-opties:
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning Porsche Panamera 3.0T 330pk?

Het standaard programma in de motor computer van uw Porsche Panamera 3.0T 330pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Porsche Panamera vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Porsche Panamera kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Porsche Panamera 3.0T 330pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Porsche Panamera 3.0T 330pk veel soepelder rijdt door chiptuning Porsche Panamera 3.0T 330pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt harder
 • Meer performance
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappenPorsche Panamera 3.0T 330pk?​

Voor stage 1 chiptuning Porsche Panamera 3.0T 330pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Porsche Panamera 3.0T 330pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Porsche Panamera 3.0T 330pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Porsche Panamera 3.0T 330pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Porsche Panamera 3.0T 330pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Porsche Panamera 3.0T 330pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Porsche Panamera 3.0T 330pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

Methodes voor Porsche Panamera 3.0T 330pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Porsche Panamera 3.0T 330pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Panamera 3.0T 330pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Porsche Panamera 3.0T 330pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Porsche Panamera 3.0T 330pk aanpassen. Zonder de Porsche Panamera 3.0T 330pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Porsche Panamera 3.0T 330pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Porsche Panamera 3.0T 330pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Porsche Panamera 3.0T 330pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Porsche Panamera 3.0T 330pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Porsche Panamera 3.0T 330pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Porsche Panamera 3.0T 330pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Porsche Panamera 3.0T 330pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Porsche Panamera 3.0T 330pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Porsche chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Porsche .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.