Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche panamera sport turismo 4 e-hybrid 462pk

Stage 1 Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 462pk 600pk +29.9%
Koppel 700nm 800nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk ecu van uw Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Porsche Panamera Sport Turismo een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Porsche Panamera Sport Turismo kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk veel soepelder gaat door chip tuning Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Gebruik van goede tuning files
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk motor tuning:

Voor het Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk met meer performance, zonder dat je Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk chiptuning. Hierbij pas je de Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk haalt.

Stage 2 chiptuning Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk auto.

Zo doen wij naast chiptuning Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid 462pk ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Porsche .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Porsche auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche auto doen.