Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayenne coupé 4.0 turbo 550pk

Stage 1 Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 550pk 620pk +12.7%
Koppel 770nm 870nm +13%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Porsche Cayenne Coupé kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Porsche Cayenne Coupé veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sportiever karakter
 • Meer rijplezier uit uw Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk​
 • Geluid klinkt beter uit uw Porsche

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Porsche auto

Ontdek wat auto chip tunen voor u Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk. Met deze methode moet je zelfs de Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk chiptuning genoemd. Je Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk ook verscheidene andere software modificaties voor Porsche Cayenne Coupé 4.0 Turbo 550pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning Porsche
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Porsche baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Porsche auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche doen.