Porsche Boxster 2.9i 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche boxster 2.9i 211pk

Stage 1 Porsche Boxster 2.9i 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 275pk +30.3%
Koppel 290nm 310nm +6.9%
 • Tuning-opties:
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Porsche Boxster is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Porsche Boxster een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Porsche Boxster tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Porsche Boxster veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Porsche Boxster zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw Porsche
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer plezier ​
 • Mooier geluid uit uw Porsche

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Porsche Boxster 2.9i 211pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Porsche Boxster 2.9i 211pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Porsche Boxster 2.9i 211pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Porsche Boxster 2.9i 211pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Porsche Boxster 2.9i 211pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • De beste Porsche Boxsterchiptuning files in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor uw Porsche Boxster 2.9i 211pk kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Porsche auto

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Porsche Boxster 2.9i 211pk motor tuning:

Voor het Porsche Boxster 2.9i 211pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Porsche Boxster 2.9i 211pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Boxster 2.9i 211pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Porsche Boxster 2.9i 211pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Porsche Boxster 2.9i 211pk met meer kracht, zonder dat je Porsche Boxster 2.9i 211pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Porsche Boxster 2.9i 211pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Porsche Boxster 2.9i 211pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Porsche Boxster 2.9i 211pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Porsche Boxster 2.9i 211pk. Hierbij pas je de Porsche Boxster 2.9i 211pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Porsche Boxster 2.9i 211pk haalt.

Voor wie alles uit hun Porsche Boxster 2.9i 211pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over Porsche Boxster 2.9i 211pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Porsche Boxster 2.9i 211pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Porsche chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Porsche auto.

Daarom is je Porsche al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.