Porsche Boxster 2.7i 228pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche boxster 2.7i 228pk

Stage 1 Porsche Boxster 2.7i 228pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 228pk 245pk +7.5%
Koppel 260nm 290nm +11.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft tuning Porsche Boxster 2.7i 228pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In een paar uur kan je Porsche Boxster met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Porsche Boxster heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Porsche Boxster 2.7i 228pk veel soepelder rijdt door Porsche Boxster chip tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever karakter
 • Minder brandstof gebruik van uw Porsche Boxster 2.7i 228pk
 • Geluid klinkt beter
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Porsche Boxster 2.7i 228pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Porsche Boxster 2.7i 228pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Porsche Boxster 2.7i 228pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Porsche Boxster 2.7i 228pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Porsche Boxster 2.7i 228pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Porsche Boxster 2.7i 228pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van goede tuning software
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto chippen voor u Porsche Boxster 2.7i 228pk kan doen:

Methodes voor Porsche Boxster 2.7i 228pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Porsche Boxster 2.7i 228pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Porsche Boxster 2.7i 228pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Porsche Boxster 2.7i 228pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Porsche Boxster 2.7i 228pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Porsche Boxster 2.7i 228pk!

Stage 2 Porsche Boxster 2.7i 228pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Porsche Boxster 2.7i 228pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Porsche Boxster 2.7i 228pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Porsche Boxster 2.7i 228pk. Je Porsche Boxster 2.7i 228pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Porsche Boxster 2.7i 228pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Porsche Boxster 2.7i 228pk.

Gespecialiseerde know-how over Porsche Boxster 2.7i 228pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Porsche Boxster 2.7i 228pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Porsche Boxster 2.7i 228pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning Aston Martin
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Porsche auto.

Daarom is je Porsche al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.