Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayenne 3.0 tdi 211pk

Stage 1 Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 295pk +39.8%
Koppel 550nm 620nm +12.7%
 • Tuning-opties:
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Porsche Cayenne tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk​
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk waarborgen. Zonder uw Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk.

Veilige chiptuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk auto kan doen:

Methodes voor Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk chiptuning. Je Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Porsche Cayenne 3.0 TDI 211pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Porsche chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Porsche auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.