Porsche Cayman 2.0T 250pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Porsche Cayman 2.0T 250pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 250pk 300pk +20%
Koppel 310nm 380nm +22.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Porsche Cayman 2.0T 250pk kan doen:

De ecu software van uw Porsche Cayman 2.0T 250pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Porsche Cayman 2.0T 250pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Porsche motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Porsche Cayman kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Porsche Cayman 2.0T 250pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Porsche Cayman veel lekkerder gaat door chip tuning Porsche Cayman 2.0T 250pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Porsche Cayman 2.0T 250pk chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Geluid klinkt sportiever
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw Porsche Cayman 2.0T 250pk​

Hoe gaat dat precies, chiptuningPorsche Cayman 2.0T 250pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Porsche Cayman 2.0T 250pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zonder uw Porsche Cayman 2.0T 250pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Porsche Cayman 2.0T 250pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Porsche Cayman 2.0T 250pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Porsche Cayman 2.0T 250pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • De beste Porsche Caymantuning software in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Porsche Cayman 2.0T 250pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Porsche Cayman 2.0T 250pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Cayman 2.0T 250pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Porsche Cayman 2.0T 250pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Porsche Cayman 2.0T 250pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Porsche Cayman 2.0T 250pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Porsche Cayman 2.0T 250pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Porsche Cayman 2.0T 250pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Porsche Cayman 2.0T 250pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Porsche Cayman 2.0T 250pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Porsche Cayman 2.0T 250pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Porsche chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Porsche .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche doen.