Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayenne coupé 3.0t e-hybrid 462pk

Stage 1 Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 462pk 520pk +12.6%
Koppel 700nm 820nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chiptuning Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Porsche Cayenne Coupé veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chiptuning Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • De beste Porsche Cayenne Coupétuning software in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor u Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk.

Gespecialiseerde kennis over Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Porsche Cayenne Coupé 3.0T E-Hybrid 462pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Lexus ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Porsche chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Porsche auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.