Porsche Cayenne 4.8 Turbo 520pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayenne 4.8 turbo 520pk

Stage 1 Porsche Cayenne 4.8 Turbo 520pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 520pk 590pk +13.5%
Koppel 750nm 820nm +9.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 4806 CC
Type ecu Siemens/Continental SDI10.4 & Siemens/Continental SDI8 & Siemens/Continental Simos 8.5
Compressieverhouding 10,5 : 1
Boring X slag 96,0 X 83,0 mm
Motornummer MCF.TB

Porsche tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Porsche Cayenne is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Porsche Cayenne kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Porsche Cayenne 4.8 Turbo 520pk veel soepelder gaat door Porsche Cayenne chip tunen. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever geluid
 • Meer performance uit uw Porsche
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Porsche Cayenne 4.8 Turbo 520pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Porsche Cayenne 4.8 Turbo 520pk.

De chiptuning Porsche Cayenne 4.8 Turbo 520pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Porsche Cayenne 4.8 Turbo 520pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Porsche Cayenne 4.8 Turbo 520pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Porsche Cayenne 4.8 Turbo 520pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Gebruik van goede Porsche Cayenne 4.8 Turbo 520pk tuning bestanden
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Porsche Cayenne 4.8 Turbo 520pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto tuning voor u Porsche Cayenne 4.8 Turbo 520pk kan doen:

Methodes voor Porsche Cayenne 4.8 Turbo 520pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Porsche Cayenne 4.8 Turbo 520pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Porsche Cayenne 4.8 Turbo 520pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Porsche Cayenne 4.8 Turbo 520pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Porsche Cayenne 4.8 Turbo 520pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Porsche Cayenne 4.8 Turbo 520pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Porsche Cayenne 4.8 Turbo 520pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Porsche Cayenne 4.8 Turbo 520pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Porsche Cayenne 4.8 Turbo 520pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Porsche Cayenne 4.8 Turbo 520pk.

Specialistische ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Seat tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Porsche .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.