Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche cayenne 3.0t e-hybrid 462pk

Stage 1 Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 462pk 520pk +12.6%
Koppel 700nm 820nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Wat voor voordelen heeft chiptuning Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk?

De ecu software van uw Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Porsche Cayenne kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk veel lekkerder rijdt door chip tuning Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk. Je Porsche Cayenne zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer PK’s
 • Harder geluid
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk is uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • De beste Porsche Cayennetuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk kan worden!
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto chippen voor uw Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk kan doen:

Methodes voor Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk motor tuning:

Voor het Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Porsche Cayenne 3.0T E-Hybrid 462pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Porsche chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Porsche .

Daarom is je Porsche al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche auto doen.