Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche boxster spyder 3.4i 320pk

Stage 1 Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 320pk 338pk +5.6%
Koppel 360nm 385nm +6.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het tunen van uw Porsche kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Porsche Boxster tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk:​​

 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk​
 • Sneller optrekken

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chippen Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk
 • Gebruik van beste tuning files
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk motor tuning:

Voor het Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk. Je Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Porsche Boxster Spyder 3.4i 320pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren Pontiac
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Porsche chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Porsche .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Porsche auto en bent u uw Porsche auto dus even kwijt.