Porsche Boxster S 3.2i 280pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche boxster s 3.2i 280pk

Stage 1 Porsche Boxster S 3.2i 280pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 280pk 295pk +5.4%
Koppel 320nm 335nm +4.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Porsche Boxster S 3.2i 280pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Porsche Boxster een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Porsche kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Porsche Boxster S 3.2i 280pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Porsche Boxster S 3.2i 280pk zult u merken dat uw Porsche Boxster veel lekkerder gaat door chip tuning Porsche Boxster S 3.2i 280pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel
 • Geluid klinkt sportiever
 • Minder brandstof gebruik van uw Porsche Boxster S 3.2i 280pk
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Porsche Boxster S 3.2i 280pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Porsche Boxster S 3.2i 280pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Porsche Boxster S 3.2i 280pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Boxster S 3.2i 280pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Porsche Boxster S 3.2i 280pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Porsche Boxster S 3.2i 280pk tuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Porsche Boxster S 3.2i 280pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Porsche Boxster S 3.2i 280pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Boxster S 3.2i 280pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Porsche Boxster S 3.2i 280pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Porsche Boxster S 3.2i 280pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Porsche Boxster S 3.2i 280pk met meer kracht, zonder dat je Porsche Boxster S 3.2i 280pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Porsche Boxster S 3.2i 280pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Porsche Boxster S 3.2i 280pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Porsche Boxster S 3.2i 280pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Porsche Boxster S 3.2i 280pk ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Porsche Boxster S 3.2i 280pk ook verscheidene andere software modificaties voor Porsche Boxster S 3.2i 280pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland Bentley
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Porsche , zonder dat hierbij aanpassingen Porsche baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Porsche .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Porsche en bent u uw Porsche auto dus even kwijt.