Porsche Boxster S 2.5T 350pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche boxster s 2.5t 350pk

Stage 1 Porsche Boxster S 2.5T 350pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 350pk 400pk +14.3%
Koppel 420nm 500nm +19%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Ontdek wat chiptuning voor uw Porsche Boxster S 2.5T 350pk kan doen:

De ecu van uw Porsche Boxster S 2.5T 350pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw Porsche Boxster S 2.5T 350pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Porsche Boxster S 2.5T 350pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Porsche Boxster heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Porsche Boxster tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Porsche Boxster S 2.5T 350pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw Porsche
 • Meer PK’s uit uw Porsche
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Porsche Boxster S 2.5T 350pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Porsche Boxster S 2.5T 350pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Porsche Boxster S 2.5T 350pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Boxster S 2.5T 350pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Porsche Boxster S 2.5T 350pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Porsche Boxster S 2.5T 350pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Porsche Boxster S 2.5T 350pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Porsche Boxster S 2.5T 350pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Porsche Boxster S 2.5T 350pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Porsche Boxster S 2.5T 350pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Porsche Boxster S 2.5T 350pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Porsche Boxster S 2.5T 350pk haalt.

Deze vorm van Porsche Boxster S 2.5T 350pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Porsche Boxster S 2.5T 350pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Porsche Boxster S 2.5T 350pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files Honda
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Porsche baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.