Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche boxster gts 2.5t 365pk

Stage 1 Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 365pk 420pk +15.1%
Koppel 430nm 510nm +18.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Porsche Boxster is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Porsche tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk. Je Porsche Boxster zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede Porsche Boxsterchiptuning bestanden in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk kan doen:

Ontdek wat auto tuning voor uw Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk auto kan doen:

Verschillende vormen Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk is een geliefde manier om je Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk. Via deze methode moet je zelfs de Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Porsche Boxster GTS 2.5T 365pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.