Porsche Boxster 2.7i 265pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche boxster 2.7i 265pk

Stage 1 Porsche Boxster 2.7i 265pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 265pk 300pk +13.2%
Koppel 280nm 300nm +7.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Porsche Boxster 2.7i 265pk auto chiptunen?

De standaard software in de Porsche Boxster 2.7i 265pk ecu van uw Porsche Boxster is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chippen van uw Porsche auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Porsche Boxster is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chip tuning Porsche Boxster 2.7i 265pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Porsche Boxster 2.7i 265pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Voor stage één chippen Porsche Boxster 2.7i 265pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Porsche Boxster 2.7i 265pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Porsche Boxster 2.7i 265pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Porsche Boxster 2.7i 265pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Porsche Boxster 2.7i 265pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Porsche Boxster 2.7i 265pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Porsche Boxster 2.7i 265pk kan worden!
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Porsche Boxster 2.7i 265pk
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Porsche Boxster 2.7i 265pk
 • Gebruik van de beste Porsche Boxster 2.7i 265pk tuning bestanden
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Porsche Boxster 2.7i 265pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Porsche Boxster 2.7i 265pk OBD chiptuning

OBD tuning Porsche Boxster 2.7i 265pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Porsche Boxster 2.7i 265pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Porsche Boxster 2.7i 265pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Porsche Boxster 2.7i 265pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Porsche Boxster 2.7i 265pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Porsche Boxster 2.7i 265pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Porsche Boxster 2.7i 265pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Porsche Boxster 2.7i 265pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Porsche Boxster 2.7i 265pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Porsche Boxster 2.7i 265pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Porsche Boxster 2.7i 265pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Porsche Boxster 2.7i 265pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Porsche , zonder dat hierbij veranderingen Porsche baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Porsche auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Porsche auto en bent u uw Porsche dus even kwijt.