Porsche Boxster 2.5i 204pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Porsche Boxster 2.5i 204pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 204pk 220pk +7.8%
Koppel 245nm 280nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Porsche Boxster 2.5i 204pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Porsche Boxster 2.5i 204pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw Porsche Boxster 2.5i 204pk​
 • Meer vermogen uit uw Porsche
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Harder geluid uit uw Porsche

Hoe werkt het?​

Bij stage one tunen Porsche Boxster 2.5i 204pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Porsche Boxster 2.5i 204pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Porsche Boxster 2.5i 204pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Porsche Boxster 2.5i 204pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Porsche Boxster 2.5i 204pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Porsche Boxster 2.5i 204pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Porsche Boxster 2.5i 204pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Goede Porsche Boxsterchiptuning files in gebruik
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Porsche Boxster 2.5i 204pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Porsche auto

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Porsche Boxster 2.5i 204pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Porsche Boxster 2.5i 204pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Boxster 2.5i 204pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Porsche Boxster 2.5i 204pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Porsche Boxster 2.5i 204pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Porsche Boxster 2.5i 204pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Porsche Boxster 2.5i 204pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Porsche Boxster 2.5i 204pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Porsche Boxster 2.5i 204pk haalt.

Stage 2 chiptuning Porsche Boxster 2.5i 204pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Porsche Boxster 2.5i 204pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche doen.