Porsche 911 Turbo 540pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche 911 turbo 540pk

Stage 1 Porsche 911 Turbo 540pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 540pk 640pk +18.5%
Koppel 660nm 820nm +24.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de Porsche 911 Turbo 540pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door tuning Porsche 911 Turbo 540pk. Je Porsche 911 zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Porsche 911 Turbo 540pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Porsche 911 Turbo 540pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Porsche 911 Turbo 540pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Porsche 911 Turbo 540pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Porsche 911 Turbo 540pk.

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Porsche 911 Turbo 540pk chiptuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Porsche 911 Turbo 540pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Porsche 911 Turbo 540pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Porsche 911 Turbo 540pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche 911 Turbo 540pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Porsche 911 Turbo 540pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Porsche 911 Turbo 540pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Porsche 911 Turbo 540pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Porsche 911 Turbo 540pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Porsche 911 Turbo 540pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Porsche 911 Turbo 540pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Porsche 911 Turbo 540pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Porsche 911 Turbo 540pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Porsche 911 Turbo 540pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Porsche 911 Turbo 540pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Porsche auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.