Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel zafira 2.0 turbo opc 200pk

Stage 1 Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 240pk +20%
Koppel 250nm 360nm +44%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk auto kan doen:

De ecu software van uw Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Opel Zafira vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel chip tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Opel Zafira meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer koppel uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage one chiptuning Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van de beste Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk chiptuning files
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

Methodes voor Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk motor tuning:

Voor het Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk is een populaire manier om je Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk te chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk. Met deze methode moet je zelfs de Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk met meer performance, zonder dat je Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Zafira 2.0 Turbo OPC 200pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Holden motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel en bent u uw Opel dus even kwijt.