Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel zafira 2.0 turbo 200pk

Stage 1 Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 240pk +20%
Koppel 262nm 340nm +29.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Opel Zafira is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Opel Zafira tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s
 • Aangenaam rijden​ met uw Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Opel

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tuning Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk.

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Gebruik van goede tuning software
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk wordt!

Verschillende vormen Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk motor tuning:

Voor het Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk. Je Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Zafira 2.0 Turbo 200pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Subaru ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.