Opel Zafira 2.0 DI 82pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel zafira 2.0 di 82pk

Stage 1 Opel Zafira 2.0 DI 82pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 82pk 107pk +30.5%
Koppel 185nm 235nm +27%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Opel Zafira 2.0 DI 82pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Opel Zafira 2.0 DI 82pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Opel Zafira 2.0 DI 82pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Opel Zafira 2.0 DI 82pk:​​

 • Meer vermogen
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage één chiptuning Opel Zafira 2.0 DI 82pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Zafira 2.0 DI 82pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Zafira 2.0 DI 82pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Zafira 2.0 DI 82pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Opel Zafira 2.0 DI 82pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Opel Zafira 2.0 DI 82pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Opel Zafira 2.0 DI 82pk waarborgen. Zonder uw Opel Zafira 2.0 DI 82pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Goede Opel Zafiratuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Opel Zafira 2.0 DI 82pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Opel Zafira 2.0 DI 82pk wordt!

Ontdek wat auto chip tunen voor u Opel Zafira 2.0 DI 82pk auto kan doen:

Methodes voor Opel Zafira 2.0 DI 82pk motor tuning:

Voor het Opel Zafira 2.0 DI 82pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Opel Zafira 2.0 DI 82pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Opel Zafira 2.0 DI 82pk is een geliefde methode om je Opel Zafira 2.0 DI 82pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Opel Zafira 2.0 DI 82pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Opel Zafira 2.0 DI 82pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Opel Zafira 2.0 DI 82pk!

Stage 2 chiptuning Opel Zafira 2.0 DI 82pk

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Opel Zafira 2.0 DI 82pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Zafira 2.0 DI 82pk. Hierbij pas je de Opel Zafira 2.0 DI 82pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Opel Zafira 2.0 DI 82pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Opel Zafira 2.0 DI 82pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Zafira 2.0 DI 82pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.