Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel zafira 2.0 cdti 130pk

Stage 1 Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 190pk +46.2%
Koppel 300nm 400nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1956 CC
Type ecu Bosch EDC17C59 & Delco E98
Compressieverhouding 16,5 : 1
Boring X slag 83,0 X 90,4 mm
Motornummer A20DTJ

Opel tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk ecu van uw Opel Zafira is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Opel Zafira kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk gaat u merken dat uw Opel Zafira veel soepelder rijdt door Opel Zafira tunen. Je Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken uit uw Opel
 • Beter geluid uit uw Opel

Hoe werkt het?​

Bij stage one chiptuning Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk kan doen:
 • Gebruik van goede Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk chiptuning files
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende het chippen

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Opel Zafira 2.0 CDTi 130pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk haalt.

Stage 2 chiptuning Opel Zafira 2.0 CDTi 130pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Opel .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.