Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel zafira 1.7 cdti 125pk

Stage 1 Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 150pk +20%
Koppel 280nm 330nm +17.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk?

Het standaard programma in de ecu van uw Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het tunen van uw Opel kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

tuning Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Zafira veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Opel Zafira meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt mooier uit uw Opel
 • Meer plezier uit uw Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning files

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk auto kan doen:

Methodes voor Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk motor tuning:

Voor het Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk met meer kracht, zonder dat je Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk chiptuning. Hierbij pas je de Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk haalt.

Stage 2 Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Opel Zafira 1.7 CDTi 125pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Opel .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Opel dus even kwijt.