Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel zafira 1.6 cng turbo 150pk

Stage 1 Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 185pk +23.3%
Koppel 210nm 280nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Opel Zafira heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chip tuning Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk:​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Geluid klinkt harder
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Bij stage één chiptuning Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Exclusief gebruik van goede Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk tuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde notie over Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Opel Zafira 1.6 CNG Turbo 150pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren Rover
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel auto, zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel auto en bent u uw auto dus even kwijt.