Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel zafira 1.4 turbo 140pk

Stage 1 Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 165pk +17.9%
Koppel 200nm 265nm +32.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk auto kan doen:

De ecu software van uw Opel Zafira is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Opel Zafira een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Opel auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Opel Zafira heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door tuning Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk. Je Opel Zafira zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk
 • Sneller optrekken

Hoe gaat dat precies, chippen van een Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk?​

Bij stage 1 tunen Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • De beste Opel Zafirachiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk motor tuning:

Voor het Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk.

Hierdoor is dit een voordelige Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Opel Zafira 1.4 Turbo 140pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning Hummer
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.