Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel vivaro 2.5 cdti 114pk

Stage 1 Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 114pk 149pk +30.7%
Koppel 290nm 370nm +27.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft tuning Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel tuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chip tuning Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier ​
 • Meer PK’s uit uw Opel
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Opel auto
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk kan worden!

Verschillende vormen Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk motor tuning:

Voor het Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk met meer performance, zonder dat je Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Vivaro 2.5 CDTi 114pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files DS
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Opel auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.