Opel Vivaro 2.0d 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel vivaro 2.0d 180pk

Stage 1 Opel Vivaro 2.0d 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 200pk +11.1%
Koppel 400nm 440nm +10%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Opel Vivaro 2.0d 180pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Opel Vivaro chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Opel Vivaro veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Opel Vivaro zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever karakter
 • Meer plezier uit uw Opel Vivaro 2.0d 180pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Opel Vivaro 2.0d 180pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Vivaro 2.0d 180pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Opel Vivaro 2.0d 180pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Exclusief gebruik van de beste Opel Vivaro 2.0d 180pk tuning bestanden
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u Opel Vivaro 2.0d 180pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Opel Vivaro 2.0d 180pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Opel Vivaro 2.0d 180pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Opel Vivaro 2.0d 180pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Opel Vivaro 2.0d 180pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Opel Vivaro 2.0d 180pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Opel Vivaro 2.0d 180pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Opel Vivaro 2.0d 180pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Opel Vivaro 2.0d 180pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Vivaro 2.0d 180pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Opel Vivaro 2.0d 180pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Vivaro 2.0d 180pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland Infiniti
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel auto, zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Opel al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.