Opel Vivaro 2.0d 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel vivaro 2.0d 150pk

Stage 1 Opel Vivaro 2.0d 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 370nm 400nm +8.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Opel Vivaro 2.0d 150pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Opel Vivaro met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Opel Vivaro heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Opel Vivaro chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Opel Vivaro 2.0d 150pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Mooier geluid
 • Aangenaam rijden​​
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tunen Opel Vivaro 2.0d 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Vivaro 2.0d 150pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Vivaro 2.0d 150pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Opel Vivaro 2.0d 150pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Opel Vivaro 2.0d 150pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Opel Vivaro 2.0d 150pk
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Opel Vivaro 2.0d 150pk wordt!
 • Goede Opel Vivarotuning software in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Opel Vivaro 2.0d 150pk motor tuning:

Voor het Opel Vivaro 2.0d 150pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Opel Vivaro 2.0d 150pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Opel Vivaro 2.0d 150pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Opel Vivaro 2.0d 150pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Opel Vivaro 2.0d 150pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Opel Vivaro 2.0d 150pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Vivaro 2.0d 150pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Vivaro 2.0d 150pk chiptuning. Je Opel Vivaro 2.0d 150pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Opel Vivaro 2.0d 150pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Opel Vivaro 2.0d 150pk ook diverse andere software aanpassingen voor Opel Vivaro 2.0d 150pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.