Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel vivaro 1.6 dci (euro 6) 95pk

Stage 1 Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 145pk +52.6%
Koppel 260nm 380nm +46.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk chiptunen?

De ecu software van uw Opel Vivaro is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

tuning Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Opel Vivaro veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk​
 • Beter geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk.

Veilige auto tuning

 • Gebruik van beste tuning files
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Opel auto

Ontdek wat auto tuning voor uw Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk kan doen:

Methodes voor Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk. Zonder de Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk auto.

Zo doen wij naast Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 95pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.