Opel Vivaro 1.6 DCi Bi-Turbo (Euro 6) 145pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel vivaro 1.6 dci bi-turbo (euro 6) 145pk

Stage 1 Opel Vivaro 1.6 DCi Bi-Turbo (Euro 6) 145pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 145pk 165pk +13.8%
Koppel 340nm 380nm +11.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Opel Vivaro 1.6 DCi Bi-Turbo (Euro 6) 145pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Opel Vivaro heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Opel Vivaro chip tunen. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Opel Vivaro 1.6 DCi Bi-Turbo (Euro 6) 145pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever geluid uit uw Opel

Hoe gaat dat precies, chippen van een Opel Vivaro 1.6 DCi Bi-Turbo (Euro 6) 145pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Vivaro 1.6 DCi Bi-Turbo (Euro 6) 145pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Vivaro 1.6 DCi Bi-Turbo (Euro 6) 145pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Opel Vivaro 1.6 DCi Bi-Turbo (Euro 6) 145pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Opel Vivaro 1.6 DCi Bi-Turbo (Euro 6) 145pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Opel Vivaro 1.6 DCi Bi-Turbo (Euro 6) 145pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede tuning files

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Opel Vivaro 1.6 DCi Bi-Turbo (Euro 6) 145pk wordt!

Methodes voor Opel Vivaro 1.6 DCi Bi-Turbo (Euro 6) 145pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Opel Vivaro 1.6 DCi Bi-Turbo (Euro 6) 145pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Opel Vivaro 1.6 DCi Bi-Turbo (Euro 6) 145pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Opel Vivaro 1.6 DCi Bi-Turbo (Euro 6) 145pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Opel Vivaro 1.6 DCi Bi-Turbo (Euro 6) 145pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Vivaro 1.6 DCi Bi-Turbo (Euro 6) 145pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Opel Vivaro 1.6 DCi Bi-Turbo (Euro 6) 145pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Opel Vivaro 1.6 DCi Bi-Turbo (Euro 6) 145pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opel Vivaro 1.6 DCi Bi-Turbo (Euro 6) 145pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Vivaro 1.6 DCi Bi-Turbo (Euro 6) 145pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Nissan
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.