Opel Vivaro 1.5d 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Vivaro 1.5d 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 145pk +42.2%
Koppel 270nm 300nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Vivaro 1.5d 102pk kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Opel Vivaro een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Opel Vivaro zult u merken dat uw Opel Vivaro 1.5d 102pk veel soepelder rijdt door tuning Opel Vivaro 1.5d 102pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Opel Vivaro 1.5d 102pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Opel Vivaro 1.5d 102pk​
 • Meer performance uit uw Opel
 • Minder brandstof gebruik
 • Mooier geluid

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Vivaro 1.5d 102pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Vivaro 1.5d 102pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Opel Vivaro 1.5d 102pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Opel Vivaro 1.5d 102pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Opel Vivaro 1.5d 102pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Goede Opel Vivarotuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Ontdek wat het chippen voor uw Opel Vivaro 1.5d 102pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Opel Vivaro 1.5d 102pk kan worden!

Methodes voor Opel Vivaro 1.5d 102pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Opel Vivaro 1.5d 102pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Vivaro 1.5d 102pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Vivaro 1.5d 102pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Opel Vivaro 1.5d 102pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Opel Vivaro 1.5d 102pk aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Opel Vivaro 1.5d 102pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Opel Vivaro 1.5d 102pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Opel Vivaro 1.5d 102pk!

Chiptuning Opel Vivaro 1.5d 102pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Opel Vivaro 1.5d 102pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Vivaro 1.5d 102pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Vivaro 1.5d 102pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Vivaro 1.5d 102pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Opel Vivaro 1.5d 102pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Opel Vivaro 1.5d 102pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel auto en bent u uw Opel auto dus even kwijt.