Opel Vectra 2.0 DI 82pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel vectra 2.0 di 82pk

Stage 1 Opel Vectra 2.0 DI 82pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 82pk 110pk +34.1%
Koppel 200nm 260nm +30%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Vectra 2.0 DI 82pk chiptunen?

De ecu software van uw Opel Vectra 2.0 DI 82pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Opel Vectra tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Vectra veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Opel Vectra 2.0 DI 82pk zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer vermogen
 • Minder brandstof gebruik van uw Opel Vectra 2.0 DI 82pk
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning Opel Vectra 2.0 DI 82pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Opel Vectra 2.0 DI 82pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Opel Vectra 2.0 DI 82pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Vectra 2.0 DI 82pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Opel Vectra 2.0 DI 82pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Gebruik van beste tuning software
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Ontdek wat auto laten chippen voor u Opel Vectra 2.0 DI 82pk kan doen:

Methodes voor Opel Vectra 2.0 DI 82pk motor tuning:

Voor het Opel Vectra 2.0 DI 82pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Opel Vectra 2.0 DI 82pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Opel Vectra 2.0 DI 82pk is een veelvoorkomende methode om je Opel Vectra 2.0 DI 82pk te tunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Opel Vectra 2.0 DI 82pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Opel Vectra 2.0 DI 82pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Opel Vectra 2.0 DI 82pk ECU niet te ontmantelen.

Je Opel Vectra 2.0 DI 82pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Opel Vectra 2.0 DI 82pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Opel Vectra 2.0 DI 82pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Opel Vectra 2.0 DI 82pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Vectra 2.0 DI 82pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Opel Vectra 2.0 DI 82pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.