Opel Speedster 2.0 Turbo 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel speedster 2.0 turbo 200pk

Stage 1 Opel Speedster 2.0 Turbo 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 240pk +20%
Koppel 250nm 360nm +44%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Speedster 2.0 Turbo 200pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Opel Speedster is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Opel Speedster 2.0 Turbo 200pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel auto ecu chiptuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Opel Speedster 2.0 Turbo 200pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Opel Speedster 2.0 Turbo 200pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door tuning Opel Speedster 2.0 Turbo 200pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Opel Speedster meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer vermogen uit uw Opel
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Speedster 2.0 Turbo 200pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Opel Speedster 2.0 Turbo 200pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Speedster 2.0 Turbo 200pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Opel Speedster 2.0 Turbo 200pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Opel Speedster 2.0 Turbo 200pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning software
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Opel auto

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Opel Speedster 2.0 Turbo 200pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Opel Speedster 2.0 Turbo 200pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Opel Speedster 2.0 Turbo 200pk is een veelvoorkomende methode om je Opel Speedster 2.0 Turbo 200pk te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Opel Speedster 2.0 Turbo 200pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Opel Speedster 2.0 Turbo 200pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Opel Speedster 2.0 Turbo 200pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Opel Speedster 2.0 Turbo 200pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Speedster 2.0 Turbo 200pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Opel Speedster 2.0 Turbo 200pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Speedster 2.0 Turbo 200pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Opel Speedster 2.0 Turbo 200pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde notie over Opel Speedster 2.0 Turbo 200pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Opel auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel auto en bent u uw Opel dus even kwijt.