Opel Omega 2.5 DTI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel omega 2.5 dti 150pk

Stage 1 Opel Omega 2.5 DTI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 175pk +16.7%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Omega 2.5 DTI 150pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Opel Omega tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Opel Omega 2.5 DTI 150pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer vermogen uit uw Opel
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Opel Omega 2.5 DTI 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Omega 2.5 DTI 150pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Opel Omega 2.5 DTI 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Opel Omega 2.5 DTI 150pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Opel Omega 2.5 DTI 150pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Goede Opel Omegatuning software in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Opel Omega 2.5 DTI 150pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Opel Omega 2.5 DTI 150pk is een veelvoorkomende methode om je Opel Omega 2.5 DTI 150pk te chiptunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Opel Omega 2.5 DTI 150pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Opel Omega 2.5 DTI 150pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Opel Omega 2.5 DTI 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Opel Omega 2.5 DTI 150pk met meer performance, zonder dat je Opel Omega 2.5 DTI 150pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Opel Omega 2.5 DTI 150pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Opel Omega 2.5 DTI 150pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Opel Omega 2.5 DTI 150pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Omega 2.5 DTI 150pk genoemd. Je Opel Omega 2.5 DTI 150pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over Opel Omega 2.5 DTI 150pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Omega 2.5 DTI 150pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.