Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel movano 2.3 dci (euro 6) 130pk

Stage 1 Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 160pk +23.1%
Koppel 340nm 390nm +14.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2298 CC
Type ecu Siemens/Continental SID310
Compressieverhouding 16,0 : 1
Boring X slag 85,0 X 101,3 mm
Motornummer M9T 702

Opel tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk?

De ecu software van uw Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk. Je Opel Movano zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel
 • Geluid klinkt mooier uit uw Opel
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk wordt!
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Gebruik van beste tuning files
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk.

Zo doen wij buiten Opel Movano 2.3 DCi (Euro 6) 130pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel , zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.