Opel Mokka 1.6 CDTI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel mokka 1.6 cdti 110pk

Stage 1 Opel Mokka 1.6 CDTI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Opel Mokka 1.6 CDTI 110pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Opel Mokka 1.6 CDTI 110pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Opel Mokka kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Opel Mokka 1.6 CDTI 110pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Opel Mokka zult u merken dat uw Opel Mokka 1.6 CDTI 110pk veel soepelder gaat door Opel Mokka chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Opel Mokka meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Harder geluid uit uw Opel
 • Meer vermogen uit uw Opel

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chippen Opel Mokka 1.6 CDTI 110pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Opel Mokka 1.6 CDTI 110pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Opel Mokka 1.6 CDTI 110pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Opel Mokka 1.6 CDTI 110pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zonder uw Opel Mokka 1.6 CDTI 110pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Opel Mokka 1.6 CDTI 110pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Opel auto
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Opel Mokka 1.6 CDTI 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Mokka 1.6 CDTI 110pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Opel Mokka 1.6 CDTI 110pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Opel Mokka 1.6 CDTI 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Opel Mokka 1.6 CDTI 110pk met meer performance, zonder dat je Opel Mokka 1.6 CDTI 110pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Opel Mokka 1.6 CDTI 110pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Opel Mokka 1.6 CDTI 110pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Mokka 1.6 CDTI 110pk. Hierbij pas je de Opel Mokka 1.6 CDTI 110pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Opel Mokka 1.6 CDTI 110pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Mokka 1.6 CDTI 110pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Ford zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel , zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Opel auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.