Opel Mokka 1.4 Turbo 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel mokka 1.4 turbo 120pk

Stage 1 Opel Mokka 1.4 Turbo 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 165pk +37.5%
Koppel 200nm 265nm +32.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Opel Mokka een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Opel Mokka 1.4 Turbo 120pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Opel Mokka 1.4 Turbo 120pk veel lekkerder gaat door Opel Mokka chip tunen. Je Opel Mokka zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Mokka 1.4 Turbo 120pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Mokka 1.4 Turbo 120pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Opel Mokka 1.4 Turbo 120pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Mokka 1.4 Turbo 120pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • De beste Opel Mokkachiptuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Opel Mokka 1.4 Turbo 120pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Opel Mokka 1.4 Turbo 120pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Opel Mokka 1.4 Turbo 120pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Opel Mokka 1.4 Turbo 120pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Opel Mokka 1.4 Turbo 120pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Mokka 1.4 Turbo 120pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Opel Mokka 1.4 Turbo 120pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Specialistische Opel Mokka 1.4 Turbo 120pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opel Mokka 1.4 Turbo 120pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Mokka 1.4 Turbo 120pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Bentley ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel , zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.