Opel Meriva 1.7 DTI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel meriva 1.7 dti 75pk

Stage 1 Opel Meriva 1.7 DTI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 105pk +40%
Koppel 165nm 215nm +30.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Meriva 1.7 DTI 75pk kan doen:

De ecu van uw Opel Meriva is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Opel Meriva heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Opel Meriva 1.7 DTI 75pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Opel Meriva 1.7 DTI 75pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Opel Meriva 1.7 DTI 75pk
 • Sportiever geluid uit uw Opel
 • Sportiever karakter
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Opel Meriva 1.7 DTI 75pk?​

Voor stage één tunen Opel Meriva 1.7 DTI 75pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Opel Meriva 1.7 DTI 75pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Meriva 1.7 DTI 75pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Opel Meriva 1.7 DTI 75pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Meriva 1.7 DTI 75pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Opel Meriva 1.7 DTI 75pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Meriva 1.7 DTI 75pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zonder uw Opel Meriva 1.7 DTI 75pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Opel Meriva 1.7 DTI 75pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede Opel Meriva 1.7 DTI 75pk tuning software
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Opel Meriva 1.7 DTI 75pk

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Opel Meriva 1.7 DTI 75pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Opel Meriva 1.7 DTI 75pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Opel Meriva 1.7 DTI 75pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Opel Meriva 1.7 DTI 75pk is een veelvoorkomende methode om je Opel Meriva 1.7 DTI 75pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Opel Meriva 1.7 DTI 75pk.

Daardoor is dit een goedkope Opel Meriva 1.7 DTI 75pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Opel Meriva 1.7 DTI 75pk. Zonder de Opel Meriva 1.7 DTI 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Opel Meriva 1.7 DTI 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Opel Meriva 1.7 DTI 75pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Opel Meriva 1.7 DTI 75pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Meriva 1.7 DTI 75pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Meriva 1.7 DTI 75pk. Hierbij pas je de Opel Meriva 1.7 DTI 75pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Opel Meriva 1.7 DTI 75pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Opel Meriva 1.7 DTI 75pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Opel Meriva 1.7 DTI 75pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

BMW ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel , zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Opel auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.