Opel Meriva 1.4i 16v 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel meriva 1.4i 16v 90pk

Stage 1 Opel Meriva 1.4i 16v 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 100pk +11.1%
Koppel 125nm 140nm +12%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Meriva 1.4i 16v 90pk auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Opel Meriva 1.4i 16v 90pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Opel Meriva 1.4i 16v 90pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Opel Meriva chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Opel Meriva zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer performance uit uw Opel
 • Meer rijplezier uit uw Opel Meriva 1.4i 16v 90pk​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Meriva 1.4i 16v 90pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Opel Meriva 1.4i 16v 90pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Meriva 1.4i 16v 90pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Opel Meriva 1.4i 16v 90pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Meriva 1.4i 16v 90pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Opel Meriva 1.4i 16v 90pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Opel Meriva 1.4i 16v 90pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Opel Meriva 1.4i 16v 90pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Opel Meriva 1.4i 16v 90pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Opel Meriva 1.4i 16v 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Opel Meriva 1.4i 16v 90pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Opel Meriva 1.4i 16v 90pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Meriva 1.4i 16v 90pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Opel Meriva 1.4i 16v 90pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Opel Meriva 1.4i 16v 90pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Opel Meriva 1.4i 16v 90pk.

Gespecialiseerde notie over Opel Meriva 1.4i 16v 90pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Opel Meriva 1.4i 16v 90pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Meriva 1.4i 16v 90pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Opel Meriva 1.4i 16v 90pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Opel Meriva 1.4i 16v 90pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Opel .

Daarom is je Opel auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.