Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel meriva 1.3 cdti 75pk

Stage 1 Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 95pk +26.7%
Koppel 170nm 240nm +41.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel motor tuning.

Door het chiptunen van uw Opel auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Opel Meriva tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer rijplezier uit uw Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk​

Hoe werkt het?​

Voor stage één chiptuning Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • De beste Opel Merivachiptuning software in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk chiptuning. Hierbij pas je de Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Specialistische Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk ECU software notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Opel Meriva 1.3 CDTi 75pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Volvo externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Opel auto dus even kwijt.