Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel insignia gsi 2.0 turbo 260pk

Stage 1 Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 260pk 290pk +11.5%
Koppel 400nm 480nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

In enkele uren kan je Opel Insignia door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk veel lekkerder rijdt door chip tuning Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier ​
 • Beter geluid uit uw auto
 • Sneller optrekken

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk
 • Gebruik van de beste Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk tuning bestanden
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk motor tuning:

Voor het Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Opel Insignia GSi 2.0 Turbo 260pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu GMC
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel , zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Opel al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.