Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 260pk 310pk +19.2%
Koppel 350nm 450nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het chiptunen van uw Opel auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​

Hoe werkt het?​

Voor stage één tuning Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning software
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Ontdek wat auto tuning voor u Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk kan doen:

Verschillende vormen Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk motor tuning:

Voor het Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk. Je Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Insignia 2.8 V6 Turbo 260pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Citroën ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.