Opel Insignia 2.8 Bi-Turbo OPC 325pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel insignia 2.8 bi-turbo opc 325pk

Stage 1 Opel Insignia 2.8 Bi-Turbo OPC 325pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 325pk 360pk +10.8%
Koppel 435nm 530nm +21.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Opel Insignia is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Opel Insignia 2.8 Bi-Turbo OPC 325pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Opel Insignia 2.8 Bi-Turbo OPC 325pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Mooier geluid uit uw Opel
 • Meer performance

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Opel Insignia 2.8 Bi-Turbo OPC 325pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Insignia 2.8 Bi-Turbo OPC 325pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Opel Insignia 2.8 Bi-Turbo OPC 325pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Opel Insignia 2.8 Bi-Turbo OPC 325pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Opel Insignia 2.8 Bi-Turbo OPC 325pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Opel Insignia 2.8 Bi-Turbo OPC 325pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Insignia 2.8 Bi-Turbo OPC 325pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Opel Insignia 2.8 Bi-Turbo OPC 325pk.

Hierdoor is dit een voordelige Opel Insignia 2.8 Bi-Turbo OPC 325pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze methode moet je zelfs de Opel Insignia 2.8 Bi-Turbo OPC 325pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Opel Insignia 2.8 Bi-Turbo OPC 325pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Opel Insignia 2.8 Bi-Turbo OPC 325pk

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Opel Insignia 2.8 Bi-Turbo OPC 325pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Insignia 2.8 Bi-Turbo OPC 325pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Opel Insignia 2.8 Bi-Turbo OPC 325pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.