Opel Insignia 2.0 Turbo 250pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel insignia 2.0 turbo 250pk

Stage 1 Opel Insignia 2.0 Turbo 250pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 250pk 295pk +18%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Insignia 2.0 Turbo 250pk chiptunen?

De ecu van uw Opel Insignia is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Opel Insignia chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Opel Insignia veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Opel Insignia zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance uit uw Opel
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt beter

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tunen Opel Insignia 2.0 Turbo 250pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Insignia 2.0 Turbo 250pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Opel Insignia 2.0 Turbo 250pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Opel Insignia 2.0 Turbo 250pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Insignia 2.0 Turbo 250pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens het tunen

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Opel Insignia 2.0 Turbo 250pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Opel Insignia 2.0 Turbo 250pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Opel Insignia 2.0 Turbo 250pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Opel Insignia 2.0 Turbo 250pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Opel Insignia 2.0 Turbo 250pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Opel Insignia 2.0 Turbo 250pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Opel Insignia 2.0 Turbo 250pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Opel Insignia 2.0 Turbo 250pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Opel Insignia 2.0 Turbo 250pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Insignia 2.0 Turbo 250pk chiptuning. Hierbij pas je de Opel Insignia 2.0 Turbo 250pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Insignia 2.0 Turbo 250pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde notie over Opel Insignia 2.0 Turbo 250pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Opel Insignia 2.0 Turbo 250pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Insignia 2.0 Turbo 250pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel en bent u uw auto dus even kwijt.