Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel insignia 2.0 cdti 130pk

Stage 1 Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 190pk +46.2%
Koppel 300nm 400nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1956 CC
Type ecu Bosch EDC17C19 & Bosch EDC17C59
Compressieverhouding 16,5 : 1
Boring X slag 83,0 X 90,4 mm
Motornummer A20DTJ

Opel tuning

Wat voor voordelen heeft tuning Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk?

De ecu software van uw Opel Insignia is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Opel Insignia vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel auto chiptuning.

In enkele uren kan je Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk:​​

 • Meer plezier ​
 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt mooier uit uw Opel

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Exclusief gebruik van goede Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk tuning software
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Opel Insignia 2.0 CDTi 130pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Insignia 2.0 CDTi 130pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Insignia 2.0 CDTi 130pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel , zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Opel al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.