Opel Insignia 2.0 CDTi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Insignia 2.0 CDTi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 190pk +72.7%
Koppel 260nm 400nm +53.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1956 CC
Type ecu Bosch EDC17C18 & Bosch EDC17C59 & Bosch EDC17_C19
Compressieverhouding 16,5 : 1
Boring X slag 83,0 X 90,4 mm
Motornummer A20DTC

Opel tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het tunen van uw Opel kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Opel Insignia 2.0 CDTi 110pk gaat u merken dat uw Opel Insignia veel soepelder gaat door Opel Insignia tunen. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw Opel Insignia 2.0 CDTi 110pk​

Hoe gaat dat precies, chiptuningOpel Insignia 2.0 CDTi 110pk?​

Voor stage one chippen Opel Insignia 2.0 CDTi 110pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Opel Insignia 2.0 CDTi 110pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Insignia 2.0 CDTi 110pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Insignia 2.0 CDTi 110pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Opel Insignia 2.0 CDTi 110pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Insignia 2.0 CDTi 110pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Goede Opel Insigniatuning software in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor u Opel Insignia 2.0 CDTi 110pk kan doen:

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Opel Insignia 2.0 CDTi 110pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Opel Insignia 2.0 CDTi 110pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Opel Insignia 2.0 CDTi 110pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Insignia 2.0 CDTi 110pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Opel Insignia 2.0 CDTi 110pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Opel Insignia 2.0 CDTi 110pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Opel Insignia 2.0 CDTi 110pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Opel Insignia 2.0 CDTi 110pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Insignia 2.0 CDTi 110pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Opel Insignia 2.0 CDTi 110pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files Nissan
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Opel auto.

Daarom is je Opel al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.