Opel Corsa 1.4 Turbo 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Corsa 1.4 Turbo 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 165pk +37.5%
Koppel 175nm 265nm +51.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de Opel Corsa 1.4 Turbo 120pk ecu van uw Opel Corsa is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Opel Corsa 1.4 Turbo 120pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Opel Corsa kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Opel Corsa 1.4 Turbo 120pk veel lekkerder rijdt door Opel Corsa chip tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Opel Corsa 1.4 Turbo 120pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt mooier

Hoe werkt het?​

Bij stage one tunen Opel Corsa 1.4 Turbo 120pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Corsa 1.4 Turbo 120pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Corsa 1.4 Turbo 120pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Opel Corsa 1.4 Turbo 120pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Opel Corsa 1.4 Turbo 120pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Opel Corsa 1.4 Turbo 120pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Corsa 1.4 Turbo 120pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Corsa 1.4 Turbo 120pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Opel Corsa 1.4 Turbo 120pk wordt!
 • Goede Opel Corsachiptuning bestanden in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Opel Corsa 1.4 Turbo 120pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Opel Corsa 1.4 Turbo 120pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Opel Corsa 1.4 Turbo 120pk is een populaire methode om je auto te chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Opel Corsa 1.4 Turbo 120pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Opel Corsa 1.4 Turbo 120pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Opel Corsa 1.4 Turbo 120pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Corsa 1.4 Turbo 120pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Opel Corsa 1.4 Turbo 120pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning Mini
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.