Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel insignia 1.6 cdti 110pk

Stage 1 Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk?

De ecu van uw Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel auto ecu tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Opel Insignia gaat u merken dat uw Opel Insignia veel lekkerder rijdt door tuning Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Sneller optrekken uit uw Opel
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk.

Veilige chip tuning door

 • Exclusief gebruik van de beste Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Opel auto
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk. Zonder de Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk.

Gespecialiseerde notie over Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Insignia 1.6 CDTI 110pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Opel auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.