Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel insignia 1.5 turbo 165pk

Stage 1 Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 180pk +9.1%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel chiptuning.

In een paar uur kan je Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Opel Insignia chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Mooier geluid uit uw Opel
 • Meer rijplezier ​
 • Meer vermogen

Hoe gaat dat precies, remappenOpel Insignia 1.5 Turbo 165pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk tuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk wordt!

Verschillende vormen Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Opel Insignia 1.5 Turbo 165pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning Lincoln
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Opel auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.