Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel insignia 1.4 turbo 120pk

Stage 1 Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 165pk +37.5%
Koppel 200nm 265nm +32.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk kan doen:

De ecu software van uw Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Opel Insignia tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Insignia veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer plezier ​
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Harder geluid

Hoe werkt het?​

Voor stage one tuning Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk waarborgen. Zonder uw Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk chiptuning bestanden

Ontdek wat auto tuning voor uw Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk auto kan doen:

Verschillende vormen Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk OBD chiptuning

OBD tuning Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk is een populaire methode om je Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Insignia 1.4 Turbo 120pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.